Parkour til Have- og Landskabsmessen 2011

Have- og Landskabsmessen 2011


I 2011 fik vi en opgave fra UNO Koncept A/S, som lød på at promovere parkourprodukterne fra Lappset, på den årlige Have- og Landskabsmesse i Slagelse. Freerun Denmark var til stede på messen i 3 hele dage, hvor vi lavede en kort performance én gang i timen, som blev lanceret over højtalerne, og med høj musik trak rigtig mange folk til hver eneste gang.
I mellem hvert show, var vi aktive på anlægget, så dets funktion hele dagen var tydelig, og vi inviterede alle nysgerrige sjæle ind for at prøve kræfter sammen med os.
Desuden tog vi en snak med de interesserede om anlægget og parkour. UNO Koncept havde deres egne sælgere, og Freerun Denmark havde (og har stadig) en selvstændig og objektiv holdning til Lappsets produkter og til UNO Koncepts forretning.

Nedenfor kan du se et par billeder fra messen (Foto: Sara Eklund - UNO Koncept)

Parkour til have og landskabsmessen: image 1 0f 6 Thumb Parkour til have og landskabsmessen: image 2 0f 6 Thumb Parkour til have og landskabsmessen: image 3 0f 6 Thumb Parkour til have og landskabsmessen: image 4 0f 6 Thumb Parkour til have og landskabsmessen: image 5 0f 6 Thumb Parkour til have og landskabsmessen: image 6 0f 6 Thumb
© COPYRIGHT Alle rettigheder forbeholdes - Freerun Denmark v/ Dennis Asp | Kontakt: