Udvikling af parkourparker og -anlæg

Udvikling af parkourparker- og anlæg

Forslag til railstativ

Køge Parkourpark bygges op


I takt med den stærkt stigende interesse for parkour, er flere kommuner og skoler begyndt at markere sig på landkortet, ved at opføre parkourparker og -træningsanlæg. Som udøver er det en velkommen tendens, der giver flere træningsmuligheder både i lokalområdet og på landsplan, og det er med til yderligere at øge interessen for parkour

Freerun Denmark har mange års erfaring i parkourmiljøet, og ved hvad der er fedt at træne på, og hvad der ikke er. Det gør os til en vigtig samarbejdspartner, hvis i overvejer at opføre et parkouranlæg.

Hvordan kan vi hjælpe?
Freerun Denmark påtager sig rollen som rådgiver i jeres projekt, i det omfang i ønsker det.
Det kan f.eks. være at præsentere nogle færdige løsninger, og give et indtryk af hvad fordele og ulemper af hver enkelt løsning måtte være.
Vi kan også medvirke i det arkitektoniske arbejde, og udforme et anlæg helt fra bunden, i tæt arbejde med bygherre, håndværkere og arkitekter, så der hele tiden er harmoni mellem jeres ønsker, og de ønsker der er fra udøvere og byggearbejderne, og ikke mindst anlæggets kvalitet i forhold til udøvelse af parkour.

Vi byggede vores første anlæg i Køge, og hele den kreative proces har været et fantastisk arbejde, og vi kan ikke vente med at designe flere - vil du være med?
© COPYRIGHT Alle rettigheder forbeholdes - Freerun Denmark v/ Dennis Asp | Kontakt: